Tirsdag, 23. juni 2015 - af Lene Skriver Bak

Dronning Elizabeth og David Beckham fejrede unge ledere

David Beckham og dronning Elizabeth hilser på hinanden på Buckingham Palace.

David Beckham og dronning Elizabeth hilser på hinanden på Buckingham Palace.

All Over Press
Ved en reception på Buckingham Palace fejrede dronning Elizabeth, sammen med blandt andre fodboldikonet David Beckham, sit eget program for unge ledere.

Dronning Elizabeth indførte i 2014 et nyt program, der skal styrke de unge ledere i alle lande, der hører under den britiske krone, også kaldet Commomwealth.

Programmet har fået navnet ”The Queen’s Young Leaders programme” og støttes blandt andre af fodboldikonet David Beckham.

LÆS MERE: David Beckham fejrer jubilæum som ambassadør: Mine børn skal være stolte af mig

David Beckham stolt af at møde Dronning Elizabeth

Ved receptionen på Buckingham Palace talte David Beckham til de nominerede ledere, der er udvalgt fordi de bruger deres evner til at ændre liv i deres lokalområder og dedikerer deres tid til at skabe blivende forandringer.

Det var også David Beckham, der overrakte priserne til de første prismodtagere i programmet.

Men det var ikke kun de unge ledere, der havde en stor dag. David Beckham var meget glad for at møde dronningen, gjorde han efterfølgende opmærksom på sin Instagram-profil, hvor han ved siden af et billede af sig selv og dronning Elizabeth bemærkede, at hans bedsteforældre ville have været meget stolte, hvis de havde set billedet.

Det er dog langt fra første gang fodboldikonet møder dronning Elizabeth.

I 2003 modtog David Beckham den såkaldte OBE-medalje. OBE står for Order of the Britsh Empire og David Beckham er efter udnævnelsen såkaldt Officer of the Order of the British Empire.

Siden da har David Beckham og dronning Elizabeth mødtes flere gange, blandt andet til brylluppet mellem prins William og hertuginde Cathrine.  

LÆS MERE: David Beckham hylder dronning Elizabeth

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden