Mandag, 7. juni 2021 - af Marianne Singer

Dronning Elizabeth oldemor igen: Sød detalje i hilsen til Harry og Meghan

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth.
Foto: Mega
Dronning Elizabeth lykønsker prins Harry og hertuginde Meghan med deres nyfødte datter med en sød hilsen og et dejligt billede fra deres bryllup.

Lykken er stor i det britiske kongehus, efter at prins Harry og hertuginde Meghan søndag meddelte, at de er blevet forældre til en lille pige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som noget særligt har de opkaldt deres datter efter både prins Harrys bedstemor, dronning Elizabeth, og hans mor, prinsesse Diana, så hun har fået navnene Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor. 

Romantisk detalje

Glæden over det nye familiemedlem lyser da også ud af den kærlige hilsen, som dronning Elizabeth sammen med prins Charles og hertuginde Camilla samt prins William og hertuginde Catherine har delt på kongefamiliens officielle Instagram-profil.

Til opslaget har de valgt at vedhæfte et dejligt romantisk billede af prins Harry og hertuginde Meghan fra maj 2018, hvor de kører i karet efter deres vielse på Windsor Castle. 

Stor glæde 

"Tillykke til hertugen og hertuginden af Sussex med fødslen af Lilibet Diana!

Dronningen, prinsen af Wales og hertuginden af Cornwall og hertugen og hertuginden af Cambridge er henrykte over nyheden. Lilibet er hendes majestæts 11. oldebarn," skriver kongehuset i den personlige besked til de nybagte forældre. 

Barn nummer to 

Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor blev født i fredags på Santa Barbara Cottage Hospital i Californien.

Prins Harry og hertuginde Meghans søn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, kom til verden den 6. maj 2019.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden