27. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Elizabeth smiler efter god nyhed

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: Mega
For dronning Elizabeth har den seneste tid budt på både sorger og glæder. Denne uge er blevet indledt aldeles glimrende.

Storbritanniens dronning Elizabeth har oplevet stor sorg efter tabet af sin elskede mand prins Philip, men livet skal jo gå videre, og nu har dronningen fået noget at glæde sig over.

Dronning Elizabeth nyder sejr

Denne uge er således blevet indledt på en aldeles glimrende måde og med en nyhed, der helt sikkert har fået dronningen tiI at smile lidt ekstra.

Dronning Elizabeth kunne ifølge mediet Hello Magazine i går fejre, at hendes galophest Spring is Sprung vandt et løb på Windsor hestevæddeløbsbane ved stævnet Windsor Races.

Elsker ridesport

95-årige dronning Elizabeth elsker heste og ridesport, og hun ser helt sikkert frem til juni måneds kæmpestore begivenhed Royal Ascot , som ifølge planen afvikles med reduceret tilskuerkapacitet på grund af corona-situationen.

Dejlige dage på galopbanen

Royal Ascot er årets helt store ridesportsstævne i England, og traditionen tro vil dronningen og den øvrige royale familie følge ivrigt med i dagene med fuld galop fra den 15. juni til den 19. juni.

Man forventer, at der vil være mellem 4.000 og 10.000 tilskuere til Ascot-dagene, som for dronningen er nogle af årets bedste dage.

Læs mere om: