25. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Dronning Elizabeth søger medarbejdere

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth.
Foto: AOP
Hvis du har lyst til at arbejde for den britiske dronning Elizabeth, så har du nu chancen for at blive en del af hendes hofstab.

Lige nu er der otte ledige stillinger ved dronning Elizabeths hof. Heraf er de fire på Buckingham Palace, to stillinger på Windsor Castle og to på St. James Palace.

Der søges blandt andet efter en telefonist. Desuden søger dronning Elizabeth en regnskabselev, en projektleder og en pedel.

LÆS MERE: Derfor bærer dronning Elizabeth hvide handsker

Frokost er inkluderet i lønnen

Medarbejderne kan til gengæld se frem til 33 feriedage om året og en frokostordning, der er inkluderet i lønnen.

Til St. James Palace søges der efter en eventassistent og en sælger med speciale i e-handel, mens der på Windsor Castle er stillinger ledige som bogbinderelev og som ansat i slottets butik.

Ansøgningsfristerne på de otte stillinger ligger fra den 27. juli til den 19. august, så der er altså rig mulighed for forskellige jobs inden for de kongelige mure netop nu.

Ledige jobs slås op på hjemmesiden

På det britiske hofs hjemmeside står der, at ledige jobs vil blive slået op på hjemmesiden, og at det er muligt selv at sende en uopfordret ansøgning til hoffets database.

Det er desuden muligt at følge med i nyt om ledige stillinger hos hoffet via det sociale medie LinkedIn.

Men lige nu er der altså otte opslåede stillinger, der kan give dig mulighed for at komme til arbejde under den britiske dronning.

Læs mere om: