5. apr. 2022
Af Malan Joensen

Efter afbud til royal samling: Skal Harry og Meghan med til denne storslåede fest?

Hertuginde Meghan og prins Harry.
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan skal muligvis til et brag af en fest i weekenden med familien Beckham.

Det vakte en del undren, da prins Harry og hustruen hertuginde Meghan for nyligt meldte afbud til den stort anlagte mindehøjtidelighed til ære for hans farfar prins Philip, der gik bort 9. april sidste år.

Nu ser det ud til, at det celebre par kan være på gæstelisten til en anden højtprofileret - omend festligere - begivenhed, der finder sted netop den 9. april.

Det skriver avisen Daily Express.

Flere medier er enige om, at det er Brooklyn Beckham og Nicola Peltz' bryllupsdato.

Beckham-familien er meget gode venner med prins Harry og prins William, og gommens forældre Victoria og David Beckham var da også med til begge prinsers bryllup.

Prins Harrys nylige afbud til mindehøjtideligheden i Westminster Abbey den 29. marts, hvor blandt andre også dronning Margrethe og dronning Anne-Marie deltog, skyldes angiveligt prinsens frygt for manglende sikkerhedsbeskyttelse af ham og familien.

Det har været fremme, at prins Harry gerne selv betaler for sin sikkerhed, nu hvor han har trukket sig tilbage fra den officielle del af kongefamilien, men at han ønsker den særlige Scotland Yard-beskyttelse, som arbejdende medlemmer af kongefamilien nyder.

Britisk politi har lang bedre muligheder for at få informationer om og vurderinger af det aktuelle trusselsbillede end private sikkerhedsfirmaer, men det er ikke en ydelse, man som privatperson kan betale sig til.

Og sikkerhedsspørgsmålet skulle efter sigende være det afgørende punkt, da Harry skulle træffe beslutningen om, hvorvidt han havde mod på at deltage i en så højtprofileret, offentlig begivenhed, som mindehøjtideligheden var.

Det kan også meget vel være det, der afgør, om prins Harry og hertuginde Meghan skal med til Beckham-brylluppet.

Ifølge flere medier skal det celebre kendis-bryllup stå på brudens fars landssted i Palm Beach, Florida, hvor havudsigt og et kæmpe budget nok skal sikre en uforglemmelig dag for brudeparret, familien og vennerne.

Det er en overkommelig rejse for Harry og Meghan, der bor i Californien, og hvis den stenrige familien Peltz ellers har styr på det sikkerhedsmæssige aspekt af festen, så kan det tænkes, det royale Hollywood-par skal være med til at fejre Beckham-sønnen og hans udkårne.

Læs mere om: