Fredag, 23. oktober 2020 - af Malan Joensen

Efter flytning: Dronning Elizabeth søger personale

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth.
Arkivfoto: MEGA
Der søges lige nu flere ansatte inden for rengøring til Windsor Castle.

For nyligt kom det frem, at dronning Elizabeth, 94, igen er flyttet til Windsor Castle efter en sommer, der dels blev tilbragt på Sandringham og Balmoral, og nu melder det britiske hof ud at man søger nye kræfter, der kan give en hånd med rengøringen hjemme hos dronningen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge kongehusets hjemmeside leder man nærmere bestemt efter henholdsvis tre rengøringsfolk og en husholdningsassistent-elev til Windsor Castle samt en rengøringsassistent til London-residensen Buckingham Palace.

Kongehuset har tidligere meldt ud, at det er planen, at dronning Elizabeth skal bruge Buckingham Palace i forbindelse med officielle opgaver og lignende i efteråret og vinteren, såfremt det er muligt i forhold til den nyeste udvikling i smittetal. 

Om rengøringspersonalet skal erstatte andre, der er stoppet i jobbet, eller om man fra kongehusets side skruer op for rengøringen for at mindske eventuel coronasmitte vides ikke.

Læs mere om stillingerne her.

Iøvrigt søger prins William og hertuginde Catherine også en såkaldt "housekeeper" til Kensington Palace - læs mere om jobbet her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden