Mandag, 8. marts 2021 — af Marianne Singer

Efter Harry og Meghans vilde afsløring: Nu er der overraskende nyt

Prins Harry og hertuginde Meghan under interviewet med Oprah Winfrey. 
Prins Harry og hertuginde Meghan under interviewet med Oprah Winfrey. 
Foto: Ritzau Scanpix
Prins Harry og hertuginde Meghan fortalte i Oprah Winfrey-interviewet, at et unavngivet medlem af den britiske kongefamilie havde talt bekymret om sønnen Archies hudfarve. Nu er der nyt i sagen.

Blandt de mange udtalelser, som prins Harry og hertuginde Meghan kom med i Oprah Winfrey-interviewet på CBS søndag aften amerikansk tid, chokerede især en af dem mange.

Prinseparret fortalte, at et unavngivent medlem af kongefamilien angiveligt havde udvist "bekymring" for Archies hudfarve, inden han var kommet til verden. 

Harry og Meghan ville ikke fortælle, hvilket familiemedlem, der er tale om, men at vedkommende talte med Harry om det, som så fortalte det videre til Meghan. 

Harry udtaler blandt andet i interviewet:

- Det var akavet. Jeg var lidt chokeret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hverken dronningen eller prins Philip

Nu er der nyt i sagen, idet Oprah Winfrey til sin gode veninde Gayle King mandag på CBS This Morning fortæller, at det i hvert fald ikke var dronning Elizabeth og prins Philip, som havde talt om deres oldebarns hudfarve. 

Det havde prins Harry afsløret over for Oprah Winfrey uden for kameraet, lød det fra den kendte talkshow-vært, ifølge flere medier.

Ville sikre sig

Han ville dog stadig ikke fortælle, hvem af de andre britiske kongelige familiemedlemmer, der havde talt om Archies hudfarve. 

- Han delte ikke vedkommendes identitet med mig, men han ville sikre sig, at jeg vidste, og hvis jeg fik mulighed for at dele det, at det ikke var hans bedstemor og bedstefar, som var en del af denne samtale, siger Winfrey i udsendelsen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden