Torsdag, 8. april 2021 - af Malan Joensen

Efter kras kritik af Harry og Meghan: Fik tv-vært støtte fra kongehuset?

dronning elizabeth
Dronning Elizabeth sammen med sin familie. 
Foto: Mega
Piers Morgan mener at vide, at flere medlemmer af kongefamilien bakker hans kritik op.

Debattør og tidligere tv-vært Piers Morgan hævder, at flere unavngivne medlemmer af det britiske kongehus har givet udtryk for deres støtte af hans kritik mod Harry og Meghan i kølvandet på det omdiskuterede interview med Oprah Winfrey. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver avisen Daily Express.

I et interview til amerikanske Fox News, hvor Piers Morgan fik lejlighed til at uddybe sin kritik af det royale par, sagde han blandt andet således:

"Jeg har fået nogle beskeder videregivet på vegne af adskillige medlemmer af den kongelige familie. Jeg vil ikke fortælle, hvem det var, men der blev udtrykt taknemmelighed over, at nogen tager afstand fra dette," fortalte Piers Morgan blandt andet med henvisning til, at han offentligt har været særdeles kritisk over for de mange opsigtsvækkende påstande, Harry og Meghan bragte frem i Oprah-interviewet.

Piers Morgan fik dog i timerne og dagene efter, at det chokerende interview blev sendt, givet udtryk for sin harme på en så bombastisk facon, at han indkasserede mere end 40.000 klager fra tv-seerne.    Det førte senere til, at Piers Morgan sagde farvel til jobbet som tv-vært på ITV's morgenflade "Good Morning Britain".   
  Avisen har indtil videre uden held forsøgt at få en kommentar fra Buckingham Palace til Piers Morgans påstand.   Til gengæld kan man berette, at den royale ekspert Robert Jobson på Twitter afviser Piers Morgans påstand som "sludder" og ikke mener, at nogen fra kongefamilien har formidlet deres private holdning til emnet videre til Morgan. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden