Tirsdag, 24. marts 2020 - af Malan Joensen

Efter nye restriktioner i Storbritannien: Grevinde Sophie deler stærk besked

Grevinde Sophie af Wessex og Lady Louise.

Grevinde Sophie af Wessex og Lady Louise.

Fotomontage: MEGA
Prins Edwards hustru grevinde Sophie af Wessex har sendt en særlig hilsen.

I Storbritannien bliver der lige nu taget nye forholdsregler i kampen for at inddæmme coronavirus.

Mange butikker lukker, børn skal holdes hjemme, og det er eksempelvis kun tilladt at forlade huset for at arbejde, handle, gå til læge eller for at hjælpe en syg pårørende. Og man må kun gå ud og få motion én gang om dagen. 

I lyset af de store ændringer har grevinde Sophie af Wessex lavet en videohilsen på kongehusets Instagram. Hendes datter Lady Louise, 16 år, har hjulpet med at filme videoen.

Her fortæller grevinden, at hun ved, de nye ændringer kan være en stor udfordring for forældre, der skal hjælpe børn og unge igennem denne svære periode, men de skal ikke føle sig alene.

"Gør brug af de ressourcer, der findes og de fantastiske digitale fællesskaber, som deler viden og støtte. Pas på jer selv og mange tanker herfra", siger grevinde Sophie.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hun gør endvidere opmærksom på nogle af de organisationer, som hun er protektor for, og som kan hjælpe i disse dage.

Blandt andet har "The National Society for the Prevention of Cruelty to Children", der arbejder for børns beskyttelse, udarbejdet nogle gode råd til, hvordan man taler med sine børn om coronavirus.

Grevinde Sophie gør også opmærksom på, at familier med børn, der har en autismediagnose kan få god glæde af National Autistic Societys vejledning til, hvordan man klarer denne tid med isolation og eventuelt hjemmearbejde bedst muligt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden