1. feb. 2021
Af Marianne Singer

Efter voldsom påstand: Meghan skælder ud

Hertuginde Meghan. 
Hertuginde Meghan.
Foto: Mega
Hertuginde Meghan reagerer stærkt på rygter, der i weekenden florerede om hende i de britiske medier.

Hertuginde Meghan har flere gange, både alene og sammen med prins Harry, sagt fra over for de britiske tabloidmedier, og nu gør hun det igen.

Således har hendes talsmand, ifølge magasinet Hello, kommenteret på en historie i The Sun, der handler om, at hertuginde Meghan en måned efter sønnen Archies fødsel i 2019 bad om at få ændret sit navn på hans fødselsattest fra "Rachel Meghan, Her Royal Higness the Duchess of Sussex" til kun "Her Royal Higness the Duchess of Sussex".

https://imgix.billedbladet.dk/mega667536_007_1.jpg
Prinseparret sammen med deres søn Archie i maj 2020.
Foto: Mega

Føler sig stødt

Det afviser hertuginde Meghan nu kraftigt igennen sin talsmand, der til magasinet Hello siger følgende:

"Navneskiftet i de offentlige dokumenter i 2019 skete efter krav fra hoffet, som det bekræftes af dokumenter fra højtstående medarbejdere ved hoffet. Dette blev ikke krævet af Meghan, hertuginden af Sussex eller af hertugen af Sussex. At se dette britiske tabloidmedie og deres cirkus af såkaldte "eksperter" vælge at være bevidst vildledende og få det til at se ud som en kalkuleret familie-træk og antyde, at hun på mærkelig vis ønsker at være navneløs på sit barns fødselsattest eller hvilket som helst andet officielt dokument, er grinagtigt, hvis ikke det var så stødende. Der foregår så meget i verden; lad os fokusere på dette snarere end på at skabe clickbait.", lyder det fra Meghans talsmand til Hello.

Fejrer snart søn

Hertuginde Meghans fødenavn er Rachel Meghan Markle.

Prins Harry og hertuginde Meghan fejrer deres søn Archies to-års fødselsdag den 6. maj.

Læs mere om: