Elizabeth overrasker før Philips begravelse: Nej til kongelige i uniform

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: Mega
Storbritanniens dronning Elizabeth har truffet en for mange ganske overraskende beslutning kort før prins Philips begravelse.

Blot her et par dage før prins Philips begravelse i St. George’s Chapel i Windsor er det kommet frem ifølge britiske medier, at dronning Elizabeth har truffet en beslutning i forbindelse med de kongelige famliemedlemmers uniformer.

Dronning Elizabeth siger nej til uniform

Dronningen har således ifølge blandt andre Hello Magazine besluttet, at ingen familiemedlemmer, der deltager i begravelseshøjtideligheden, skal bære militær uniform.

En mindre overraskelse

Dette betyder, at prins Harry og prins Andrew, der forventeligt ikke skulle bære uniform til begravelsen, nu ikke skal se for eksempel prins William, prins Charles, prins Edward og prinsesse Anne i uniform til den kirkelige højtidelighed,

Alle medlemmer af den royale familie, også de der har militær rang, bærer nu civilt tøj til begravelseshøjtideligheden i St. Georgé’s Chapel.

Harry er trådt tilbage

Det har ikke været en overraskelse, at Harry til begravelsen kommer i jaket og stribede bukser, da han jo er trådt tilbage fra sine officielle royale pligter.

Prins Harry
Foto: Mega

Prins Harry

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden