Onsdag, 5. august 2020 — af Malan Joensen

Endelig: Nu er dronning Elizabeth rejst

Dronning Elizabeth. Indsat: Prins Philip.
Dronning Elizabeth. Indsat: Prins Philip.
Fotomontage: MEGA
Britiske dronning Elizabeth og gemalen prins Philip har været isoleret siden marts måned.

Efter at have været isoleret i månedsvis på Windsor Castle sammen med prins Philip, 99, har dronning Elizabeth, 94, og gemalen nu endelig sat kursen mod sommerferie i Skotland.

Ifølge Daily Mail rejste parret i går fra London til Aberdeen i Skotland med privatfly, hvorefter de i bil blev transporteret til slottet Balmoral, omkring en times kørsel derfra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her på dronning Elizabeths elskede sommerresidens kan hun nu nyde den smukke natur og forhåbentlig få nogle afslappende fridage.

Det vides ikke, hvor meget af opholdet der vil være decideret ferie, for dronningen har stadig telefonmøder og andre opgaver i kongeligt regi, men ifølge avisen vil hun og prins Philip sandsynligvis opholde sig på Balmoral frem til begyndelsen af oktober.

Det er muligt, at de vil få besøg af familien, men de vil i så fald blive indkvarteret med god afstand til monarken og hendes 99-årige ægtemand, og så vil de sandsynligvis nøjes med at ses udenfor på behørig afstand, så eventuel smitterisiko minimeres.

Ligeledes skulle det efter sigende af sikkerhedshensyn være en noget reduceret stab, dronning Elizabeth har valgt at tage med til Balmoral.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden