18. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Englænderne glæder sig: Kate og Mary genforenes i særlig anledning

Hertuginde Catherine af Cambridge og kronprinsesse Mary
Hertuginde Catherine af Cambridge og kronprinsesse Mary
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Der er lagt op til et royalt topmøde, når Storbritanniens hertuginde Catherine og Danmarks kronprinsesse Mary mødes i næste uge. I England ser mange frem til at følge med, når Kate og Mary genforenes.

Det bliver en sand fornøjelse at følge hertuginde Catherine af Cambridge, når hun lander i København tirsdag i næste uge for at tage hul på et arbejdsbesøg, der blandt andet byder på et royalt topmøde på Amalienborg.

Kate møder Mary i vigtig anledning

Kate skal efter planen møde kronprinsesse Mary og dronning Margrethe på Amalienborg, og efter mødet i Christian IX’s Palæ skal Kate og Mary spise frokost i kronprinsparrets palæ.

Senere på dagen skal både hertuginden og kronprinsessen på arbejdsbesøg sammen i København.

På BILLED-BLADET glæder vi os til at dække det britiske royale besøg, og i England er der blandt medier som Hello Magazine også store forventninger til Kates dage i Danmark, der tirsdag byder på et soloprogram for hertuginden, og som onsdag byder på Kates møde med kronprinsessen og dronningen.

For Kate er besøget vigtigt, fordi hun optræder som repræsentant for sin fond Royal Foundation Centre for Early Childhood, der har flere ligheder med kronprinsessens Mary Fonden.

Har mødt hinanden flere gange

Kate og Mary har mødt hinanden ved et par markante lejligheder tidligere.

I 2011 var hertuginden sammen med prins William i Danmark for at møde kronprinsparret, og Mary og Frederik var i England i 2016 for at hilse på Kate og William i forbindelse med galopdagen Royal Ascot.

Læs mere om: