25. feb. 2022
Af Christinna Braun

Er væk i en uge: Nu bekræfter Kate og William

Kate og William. 
Kate og William.
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine og prins William skal på officielt besøg i anledning af dronning Elizabeths store jubilæum.

Storbritanniens dronning Elizabeth kan i år fejre sit svimlende 70-års jubilæum som majestæt.

På vegne af dronning Elizabeth tager prins William og hertuginde Catherine på officielt besøg i Belize, på Bahamas og Jamaica for at hylde det flotte jubilæum.

Det skriver det britiske kongehus i en pressemeddelelse.

Her står der, at besøgene finder sted mellem lørdag den 19. marts og lørdag den 26. marts, og at rejsen begynder i Belize, hvorefter de rejser til Jamaica og til sidst slutter på Bahamas.

- Vi er så spændte på at besøge Belize, Jamaica og Bahamas i næste måned, når vi markerer dronningens platinjubilæum.

- Vi kan næsten ikke vente, til vi møder menneskerne i alle tre lande, fejrer lokale kulturer og forstår mere om innovativt arbejde, som udføres på tværs af samfund," bekræfter William og Kate i en story på deres Instagramprofil og afslutter med "W&C".

Derudover vil det kongelige par undersøge og forstå, hvilke konsekvenser og påvirkninger corona-pandemien har haft på tværs af Caribien.

William og Kate vil naturligvis også benytte besøgene til at fejre dronning Elizabeths store jubilæum.

”Deres Kongelige Højheder ser meget frem til besøget, som vil være deres første officielle oversøiske besøg sammen siden begyndelsen af Covid-19 i 2020,” slutter kongehuset af i pressemeddelelsen.

Prins William var tidligere i februar på besøg i Dubai, hvor hertuginde Catherine netop er vendt hjem efter sit arbejdsbesøg i Danmark, hvor hun mødte kronprinsesse Mary og dronning Margrethe.

Læs mere om: