Søndag, 6. september 2020 — af Niels Burgos

Harry havde problemer under brylluppet med Meghan

Prins Harry og hertuginde Meghan
Prins Harry og hertuginde Meghan
Foto: Mega
En detalje ved den flotte uniform irriterede den nybagte brudgom.

Begrebet "det stiveste puds" bliver taget til nye højder, når man taler kongelige bryllupper. Også da det gjaldt det smukke bryllup mellem prins Harry og Meghan Markle den 19. maj 2018. Alles øjne var naturligt nok rettet mod brudens smukke kjole - og der var sikkert også et anerkendende nik til den flotte gom, som med sin farmors godkendelse havde valgt at blive gift i gallauniformen fra regimentet Blues and Royals, som dronningen er øverstbefalende for.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De strammer

Uniformen sad perfekt på den flotte gom - skræddersyet som den var fra det anerkendte uniformsskrædderi Dege & Skinner på Londons Saville Row. Men den var tilsyneladende ikke helt så komfortabel for prins Harry, som man måske kunne forvente.

Da brudeparret efter vielsen kørte gennem gaderne i WIndsor i deres Ascot Landau-karet, blev de overvældet af de mange tusinde mennesker, der tiljublede dem. I den nye bog om prins Harry og hertuginde Meghan, "Finding Freedom", fortælles det nu, at Harrys umiddelbare kommentar ved synet af de mange mennesker på gaderne var et "Wow!" - men at han så til Meghan røbede, at han slet ikke følte sig tilpas i sin uniform.Siddende i kareten sagde han med at grin til sin brud: "De her bukser er alt for stramme".

Heldigvis et af de mindre problemer - men bukser, der ikke passer, kan sagtens være generende på en lang bryllupsdag!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden