17. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prins Harry overrasker hjemme fra Santa Barbara-privaten

Prins Harry.
Prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
Et par soldaterveteraner fik sig en ekstraordinær overraskelse, da de holdt et vigtigt møde. Pludselig dukkede prins Harry op på skærmen.

Prins Harry bød på en god overraskelse, da han hjemme fra Santa Barbara-privaten I Californien, USA, hvor han nyder livet med sin Meghan og parrets etårige søn Archie, hyggede sig med et par særligt udvalgte soldaterveteraner.

Via videolink fik Harry sig en god snak med et par britiske deltagere i Invictus Games, som er en slags Olympiske Lege for soldaterveteraner.

Prins Harry, der er protektor for veteranlegene, var en del af en virtuel komsammen, og i den forbindelse lykønskede han soldaterveteranerne med deres imponerende indsats som atleter på den internationale scene i Invictus Games, der efter planen skulle have været afviklet i Haag i Holland i år.

På grund af corona-situationen er Invictius Games dog blevet udsat til maj næste år.

Prins Harry hyggede sig

Da Harry uanmeldt og herligt overraskende dukkede op på skærmen til det digitale møde, udbrød en af Invictus Games-profilerne med et højlydt grin følgende:

- Jeg prøvede at booke Captain America, men jeg endte med at få Captain Wales I stedet.

Det fik prins Harry til at svare med et glimt i øjet:

- Humoren er så sandelig ikke blevet bedre i de sidste par måneder.

Harry var alvorlig

Harry havde også et par mere alvorlige ting at sige hjemme fra Santa Barbarqa-kontoret.

- Dette er en fantastisk mulighed for jer til at være sammen som et hold og have et mål og et formål og i en vis udstrækning få noget adspredelse i hverdagen, lød det fra prins Harry, der også kom ind på betydningen af at have gode venner og god støtte online i en tid, hvor man skal holde afstand på grund af corona-situationen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET får du helt nye billeder og kan læse alt om kronprins Frederiks sejltur med Mikkel Beha Erichsen ombord på skibet Wallenberg.

Du kan også komme med på opdagelse i dronning Margrethes nye køkkenhave, og så er Janni Spies’ datter blevet gift.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb33-forsider.jpg

Læs mere om: