Mandag, 22. juni 2020 — af Malan Joensen

Harry og Meghan i nyt brev: Tusind tak

Hertuginde Meghan og prins Harry.
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
Parret sætter endnu en gang fokus på vigtigheden af velgørenhed.

Mens Harry og Meghan er ved at finde deres egen vej, når det gælder arbejdet med velgørende formål, holder de også øje med de mange gode tiltag, der allerede finder sted. 

Således har de sendt et takkebrev til den britiske organisation StreetGames, der hjælper udsatte børn og unge med at forbedre deres livskvalitet gennem idrætstilbud i lokalområdet. Ifølge StreetGames lever der i dag 3,5 millioner børn i fattigdom i Storbritannien, og det kan gøre en stor forskel for deres fremtid og sundhed, at de kan få lov at dyrke idræt, uden at det belaster familiens i forvejen pressede økonomi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

StreetGames var en af de syv velgørenhedsorganisationer, som Harry og Meghan opfordrede royale fans til at donere penge til i forbindelse med deres bryllup i 2018.

I april begyndte StreetGames et nyt initiativ sammen med Hubb Community Kitchen, som Meghan tidligere har samarbejdet med omkring en kogebog.

StreetGames uddelte mad fra Hubb Community Kitchen til udsatte familier, og nu har Harry og Meghan sendt deres dybfølte tak til organisationen. 

Det skriver StreetGames på Twitter, hvor de også deler det flotte brev.

"Vi ville skrive og udtrykke vores dybfølte tak til StreetGames i kølvandet på at de har leveret Hubb Community Kitchen-måltider i London, " skriver Harry og Meghan blandt andet.

"Vi er blevet meget rørte over at kunne se på afstand, hvordan organisationer vi hylder og holder virkelig meget af, står sammen. Den omtanke og det lederskab, de unge mennesker i StreetGames viser i organisationen, er helt afgørende, og det er deres venlighed og uselviskhed, der inspirerer andre til at gøre gode gerninger. Dette brev indeholder vores oprigtige tak og bedste hilsner til alle i StreetGames. Harry og Meghan", slutter parret det fine brev.

"Wow! Tusind tak, Harry og Meghan, for jeres søde ord og fortsatte støtte til StreetGames og de fantastiske lokale organisationer, der arbejder for at støtte lokalområderne i disse udfordrende tider", svarer StreetGames på Twitter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden