17. maj. 2020
Af Malan Joensen

Lille detalje afslører: Meghan og Harry fik Archies bog fra denne kendte person

Meghan og Archie læser "Duck! Rabbit!".
Meghan og Archie læser "Duck! Rabbit!".
Fotomontage: MEGA
Gavegiveren elsker at forære bøger til børn i barselsgave.

Da lille Archie Harrison den 6. maj kunne fejre sin første fødselsdag, benyttede Meghan og Harry lejligheden til at skaffe hjælp til de børn i verden, der desværre ikke vokser op under lige så gode forhold.

Save The Children UKs (Red Barnet i Storbritannien, red.) Instagram-konto offentligjorde parret en sød video af Meghan, der læser højt for Archie. Videoen er filmet af Harry, og til slut opfordres man til at donere penge til Red Barnet.

Der er mange søde detaljer i den fine video, og selve bogen er også blevet nærstuderet. Der er tale om den hyggelige "Duck! Rabbit!" ("And! Kanin!") af Amy Krouse Rosenthal og Tom Lichtenheld, hvor helt små børn kan more sig over, om de fine tegninger i historien mest ligner en and eller en kanin.

Ifølge Harpers Bazaar har man nu fundet ud af, hvem der har foræret lille Archie den storsælgende børnebog.

Magasinet mener, at bogen er fra Oprah Winfrey. Talkshow-ikonet, der selv er forfatter og også udgiver "The Oprah Magazine", fortalte sidste år, at hun gav Archie en stor samling bøger som "Velkommen til verden"-gave.

Der er et lille klistermærke på forsiden af bogen, hvor der står "Archies Book Club" ("Archies bogklub", red.), og ifølge Harpers Bazaar har Oprah Winfrey tidligere foræret andre nyfødte bogsamlinger med deres eget særlige "Book Club"-klistermærke på. Dermed konkluderer de, at denne særlige bog er fra Winfrey.

"Jeg har en standard-gave, som jeg giver til folk, jeg holder meget af. Jeg kender ikke barnets navn eller barnets køn, men dette barn vil få nok bøger til hele livet!, har hun tidligere fortalt Access Hollywood.

Oprah Winfrey er en nær ven af Harry og Meghan, og hun var også med til deres bryllup.

Oprah Winfrey.
Oprah Winfrey.
Arkivfoto: MEGA

Læs mere om: