Onsdag, 4. juli 2018 - af Juliane Olsen

Nu fortæller Oprah Winfrey: Sådan oplevede jeg Meghans bryllup

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Foto: All Over Press
Det vakte opsigt, da den tidligere talkshowvært Oprah Winfrey var med ved prins Harry og hertuginde Meghans bryllup, og hun fortæller nu, at det var en stor dag.

Den 64-årige, tidligere talkshowvært Oprah Winfrey deltog den 19. maj i prins Harrys bryllup med hertuginde Meghan. Det vakte stor opsigt, at den berømte amerikaner var med i inderkredsen hos det kongelige par, og nu fortæller hun om hvor stort et indtryk, brylluppet gjorde.

- Jeg var uforberedt på dybden af de følelser, jeg fik, da jeg trådte ind på grunden ved Windsor Castle, skriver hun i magasinet O, The Oprah Magazine.

Hertuginde Meghan var en del af historien

TV-guruen fortæller, at hun fuldstændigt mistede pusten, og at hun højlydt udbrød: ”Wow! Det her er en helt anden verden!”

Det gjorde desuden et stort indtryk på Oprah Winfrey, at hertuginde Meghan snart skulle blive en del af et historisk øjeblik, og hvor nervøs hun måtte være.

Det var helt tydeligt for bryllupsgæsten, at kærligheden var stor, da hun overværede vielsesritualet, og hun følte, at det gav verden håb.

Oprah Winfrey ser frem til det gode

Oprah Winfrey understreger, at hun mener, alle kan lade sig inspirere af, hvordan bruden strålede samt hendes glæde og vitalitet på vej ned mod alteret.

Nu kan deres berømte gæst slet ikke vente med at opleve det gode, der kommer ud af, at de to nu er blevet gift.

Hun er nemlig helt sikker på, at denne godhed vil være med til at ændre, hvordan omverdenen opfatter, hvad der er muligt at opnå.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden