Tirsdag, 15. december 2020 — af Christinna Braun

Harry og Meghan overrasker med nyt underholdende projekt

Meghan og Harry. 
Meghan og Harry. 
Foto: Ritzau Scanpix
Prins Harry og hertuginde Meghan har lagt grundstenen for et nyt projekt, der både skal underholde og inspirere.

Mange mennesker lytter til podcast – nogle for at blive klogere, andre for at blive underholdt. Men fælles er, at man via lyd holder sig beskæftiget i en rum tid. Den vogn er prins Harry og hertuginde Meghan nu hoppet med på.

Prins Harry og hertuginde Meghan har sammen startet firmaet ”Archewell Audio”, som har lavet et flerårigt samarbejde med medietjenesten Spotify.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her vil hertugparret være med til at producere udsendelser med opløftende og underholdende historier, der kan inspirere.

Det skriver Spotify i en pressemeddelelse.

Forbundet med hinanden

- Hvad vi elsker ved podcast er, at det minder os alle om at tage et øjeblik og virkelig lytte, at blive forbundet med hinanden uden distraktion, lyder det fra Harry og Meghan ifølge pressemeddelelsen fra Spotify.

- Med de udfordringer, 2020 har budt på, har der aldrig været et vigtigere tidspunkt at gøre det på, for når vi hører på hinanden og hører hinandens historier, bliver vi mindet om, hvor sammenkoblede vi er.

 

Navn med betydning

Igen har Harry og Meghan brugt et betydningsfuldt navn til et af deres projekter. 

De har sammen velgørenhedsorganisationen Archewell Foundation - som naturligvis er tæt forbundet med deres søn Archie Harrison på halvandet år. 

Ordet "Arche" er græsk og betyder "kilde til handling", "begyndelse" eller "oprindelse". Tidligere har Meghan og Harry fortalt, at det gav dem inspirationen til deres søns navn.

Den første af Archewell Audios udsendelser kommer ud allerede i denne måned – det er nemlig en julespecial, der har Harry og Meghan som værter.

Udsendelserne findes på Spotify, hvor man kan lytte til dem gratis.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden