Mandag, 14. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Meghan overrasker på tv med særlig hyldest

Hertuginde Meghan.
Hertuginde Meghan.
Arkivfoto: MEGA
Hertuginde Meghan havde noget på hjerte, da hun uventet dukkede op i et populært tv-program.

Hertuginde Meghan af Sussex, 39, var overraskende med i søndagens udgave af det populære tv-program CNN Heroes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver det britiske medie Hello Magazine.

Meghan havde noget på hjerte, og hun udnyttede sin tv-tid til at sætte ord på noget vigtigt

Meghan er inspireret

- I et år, der har været præget af udfordringer for alle i hele verden, er jeg inspireret af fortællingerne om medmenneskelighed i vores forskellige samfund. Over hele landet har mennesker tilsidesat deres egne behov for at stå sammen og støtte det almene velbefindende i deres omgivelser, sagde prins Harrys kone og fortsatte.

- Tilbage I marts ramte COVID-19 krisen hårdt, og fra den ene dag til den anden var alt forandret. For mange familier har pandemiens indflydelse været katastrofal, og alt for mange stod tilbage med det store spørgsmål: Hvordan skal jeg skaffe mad til min familie.?

Hjælp af naboen

Meghan talte også om, at pandemien har fået det gode frem i mange mennesker, og at rigtig mange kriseramte har fået hjælp af deres nære omgivelser.

Netop hjælp til at få mad på bordet i denne udfordrende tid med corona har Meghan og prins Harry engageret sig meget i via madhjælp-programmer.

Det er dog ikke sig selv Meghan fremhæver i sin medvirken i CNN-programmet, men de mange anonyme helte og heltinder i denne svære tid.

Fejrer de anonyme helte

- I aften skal vi fejre de anonyme helte. Nogle af dem kender jeg, sagde Meghan og sende sin dybfølte tak til alle, der gør noget for mennesker i nød.

- De har vist os allesammen, at selv i de mørkeste tider, kan vi, når vi står sammen, være stærke nok til at vise hinanden, at der er håb, lød det fra Meghan.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden