Mandag, 14. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary gør det igen: Hvor er det bare hyggeligt

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsfamilien julehygger hjemme i palæet på Amalienborg. Mary markerede tredje søndag i advent på en skøn måde, som danskerne er vilde med.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn julehygger hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary er flittig med sit kamera

Kronprinsessen markerede tredje søndag i advent på en skøn måde, da hun tog et par billeder og lagde dem ud på kongehusets sociale meder.

Det er ikke første gang, at Mary gør dette.

Ikke første gang

Også den 6. december lagde kronprinsessen en helt privat fotoserie ud med fud fokus på julepynten i det royale palæ.

Både den 6. december og den 13. december reagerede danskerne meget positivt på kronprinsesse Marys egne billeder, som er supergode.

- Glædelig tredje søndag i advent, lyder teksten til Marys billeder på Instagram og Facebook, og de glade kommentarer vælter ind.

Hamrende dygtig

- Hvor er det bare fint og hyggeligt, smukke Mary. Helt eventyrligt. Som fotograf sender jeg dig mit kompliment - du er hamrende dygtig med et kamera, lyder det i en kommentar. Mens en anden skriver ”Tak for Deres julehilsner og utroligt smukke og stemningfulde fotos - så dygtig en fotograf”.

Og der er mange flere glade kommentarer til Marys fotoserie.

Pift af noget moderne

- Hvor smukke dekorationer. Det ser så hyggeligt ud. Lyder det fra en royal fan, og endnu en af kronprinsfamiliens tilhængere skriver ”pift af ung moderne juleudsmykning. Tak for Deres mange kærlige og venlige hilsner kæreste kronprinsesse. Vi nyder dem”.

Skruer op for julestemningen

Der er ingen tvivl om, at kronprinsfamilien med deres indsats på kongehusets sociale medier er med til skrue op for julestemningen midt i en udfordrende tid.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden