6. jul. 2019
Af Karina Didriksen

HER ER BILLEDET: Nu er lille Archie blevet døbt

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/top_archie.jpg
Foto: Mega
Prins Harry og hertuginde Meghans lille søn Archie er lørdag blev døbt, og de første billeder fra den royale begivenhed er netop blevet offentliggjort.

Præcis to måneder efter, at prins Harry og hertuginde Meghans lille søn Archie kom til verden, er han blevet døbt ved en privat ceremoni.

Royale fans har ventet i spænding på at se det første officielle billede af Archie i sin dåbskjole, og nu er billederne her endelig.

En intim ceremoni

”I morges blev hertugen og hertuginden af Sussex’ søn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, døbt i det private kapel på Windsor Castle ved en intim ceremoni udført af ærkebiskoppen af Canterbury, Justin Welby”, lyder ordene på det royale pars Instagram-side.

Der er offentliggjort to billeder fra barnedåben på det sociale medie Instagram. Det ene billede, som er sort/hvidt, viser hertuginde Meghan og prins Harry i et kærligt øjeblik med deres lille Archie.

https://imgix.billedbladet.dk/1_1.jpg
Foto: Mega

Skønt familiebillede

På det andet billede er den lille familie omgivet af prins Charles, hertuginde Camilla, prins William, hertuginde Catherine, hertuginde Meghans mor Doria samt prinsesse Dianas to søstre, lady Jane Fellowes og lady Sarah McCorquodal.

https://imgix.billedbladet.dk/archie_2.jpg
Foto: Mega

Læs mere om: