9. apr. 2018
Af Dorte Quist

Her er prins Harry og Meghans ønske i bryllupsgave

Meghan Markle og prins Harry
Meghan Markle og prins Harry.
Foto: AOP
Det kommende brudepar har afsløret de syv ting på deres gaveliste.

Det kommende brudepar, prins Harry og Meghan Markle, har bedt om donationer til syv velgørende formål.

Alle bryllupsgæsterne og andre, der har lyst til at forære brudeparret en gave i forbindelse med brylluppet den 19. maj, bør i stedet sende en donation til en af de syv velgørende organisationer, som parret har peget ud.

Taknemmeligt brudepar

”Brudeparret vil blive utrolig taknemmelig for donationer til disse organisationer,” skriver Kensington Palace.

Det er ikke organisationer, som parret i forvejen støtter eller er protektorer for, men organisationer, som arbejder inden for områder, som parret støtter.

Det drejer sig om CHIVA, der arbejder med børn, som har HIV. Crisis, der hjælper hjemløse. Scotty’s Litle Soldiers, der hjælper børn, der har mistet deres forældre i de væbnede styrker. StreetGames, der bruger sport til at hjælpe unge med at få styr på deres liv. Conservation Charity Surfers Against Sewage, der arbejder for rent drikkevand. The Wilderness Foundation i England, der arbejder med sundhed og natur. Og endelig den eneste udenlandske organisation,The Myna Mahila Foundationer, der støtter kvinder i Mumbais slum.

Støtter de små organisationer

Prins Harry og Meghan Markle understreger, at næsten alle syv organisationer er små foretagender, som parret er glade for ville kunne give flere midler samt ikke mindst give mediernes og offentlighedens bevågenhed i denne anledning.

Læs mere om: