22. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Her er Twitter-reaktionerne på kongelig fødsels-nyhed

Hertuginde Catherine af Cambridge
Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: AOP
Buckingham Palace har den 22. juli bekræftet, at Kate er gået i fødsel, og dermed er Twitter eksploderet med reaktioner fra omverdenen.

Den 31-årige hertuginde Catherine gik i de første morgentimer af den 22. juli i fødsel med sit første barn, og begejstrede kendisser, journalister og fans har brugt Twitter til at udtrykke deres begejstring over det, der nu er ved at ske, og for at ønske hertuginden og hendes 31-årige ægtemand prins William tillykke.

Hvis alt går vel, når hertuginde Catherine føder, kan vi forvente, at disse fem ting sker.

TV-vært Piers Morgan: Tag det roligt…og fortsæt

TV-stjerne Kelly Osbourne: Det er alt sammen så spændende. Den kongelige baby er på vej!

Model Chrissy Teigen: Det her er ikke dit barn Kate. Tilsyneladende er det vores barn. Vores alle sammens.

BBC-journalist Peter Hunt: Hertuginden af Cambridge er i fødsel, og er taget af sted for at føde på Lindo Wing på St. Mary’s Hospital i London.

Skuespiller Sarah Hyland: Hey Kate, det kunne være fantastisk, hvis du kunne smutte den kongelige baby ud i løbet af de næste syv timer eller der omkring, så jeg kunne sige, at jeg var her, da barnet blev født? Okay. Tak. Farvel.

CNN: Kongelig baby på vej. Catherine er ankommet til hospitalet

Musiker Mark Hoppus: Ja, jeg kender til den nært forestående fødsel af den kongelige baby. DET VAR MIN IDE!

Kendis-journalist Bonnie Fuller: Held og lykke med fødslen Kate! Håber du får en epidural + NYD fødslen af et smukt barn. William er ved din side. Diana holder øje!

I tidligt stadie af fødslen

Det britiske Clarence House opdaterede nyheden via Twitter i den første officielle annoncering den 22. juli.

- Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af Cambridge er denne morgen blevet indlagt på St. Mary’s Hospital, Paddington, London i det tidlige stadie af fødslen. Hertuginden ankom i bil fra Kensington Palace til Lindo Wing på St. Mary’s Hospital med Hertugen af Cambridge, lød det udmeldelsen.

En tidligere kongelig livvagt har en formodning om, at hertuginde Catherines mor flytter ind hos de nybagte forældre efter fødslen.

Hertuginde Catherine er dermed indlagt på den samme afdeling, som den daværende prinsesse Diana fødte både prins William og prins Harry på. Assisterende ved fødslen af den britiske tronarving er gynækolog ved St. Mary’s Hospital Dr. Alan Farthing og dronning Elizabeths private gynækolog Dr. Marcus Setchell. Den lille prins eller prinsesse vil blive arving til den britiske trone i tredje line efter prins Charles og prins William.

Læs mere om: