22. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Kates mor vil flytte ind efter fødslen

Hertuginde Catherine af Cambridge og Carole Middleton
Hertuginde Catherine af Cambridge og Carole Middleton
Foto: AOP
Den tidligere kongelige livvagt Ken Wharfe mener, at hertuginde Catherines mor Carole Middleton flytter ind efter fødslen.

Nu er den kongelige tronarving i Storbritannien langt om længe ved at melde sin ankomst, og hertuginde Catherine arbejder lige nu hårdt for at føde sit og prins Williams første barn. Alt i mens kan hun glæde sig til det hele er overstået, for hendes mor Carole Middleton har nemlig planer om at blive en god støtte for sin datter og sit barnebarn efter fødslen.

Hertuginde Catherine blev mandag morgen indlagt med veer.

En tidligere kongelig livvagt hos det britiske hof har nemlig en stærk formodning om, at prins Williams svigermor flytter ind hos parret på Kensington Palace i nogle uger, efter deres første barn er født.

- Ud fra hvad man ved om Kate, vil hun ønske sin mors hjælp mere end nogen andens i starten. Hun vil ikke blive tvunget til at benytte sig af barnepiger. Men Carole vil ikke blive opmuntret til at blive hos hende for længe, siger den tidligere kongelige livvagt Ken Wharfe til Sunday Mirror.

Hjælp fra barnepiger

Når de første uger er gået, vil flere og flere opgaver blive lagt på prins William, hertuginde Catherine og deres barnepiger ifølge livvagten.

- Efter det vil Kate sikkert bruge den kongelige barnepige mere, og som barnet vokser, vil de få to barnepiger, en primær og en sekundær, ligesom William og Harry havde. De kongelige barnepiger har alle meget stor erfaring, og er der for at tilbyde hjælp og støtte med ting som amning, siger Ken Wharfe til avisen.

Nu kan få en app, der holder dig opdateret om den kongelige fødsel.

Hertuginde Catherine blev ifølge det britiske hof mandag morgen indlagt på St. Mary’s Hospital med veer.

Læs mere om: