23. jul. 2020
Af Niels Burgos

Her kan du høre hertuginde Sarah læse eventyr

Sarah Ferguson, hertuginde af York
Sarah Ferguson, hertuginde af York
Foto: Mega
60-årige Sarah, hertuginde af York, er ikke længere officielt medlem af det britiske kongehus. Men hun kan absolut stå på egne ben.

Det stod ikke skrevet i kortene, at Sarah Ferguson en dag skulle få sin egen kanal på internetmediet Youtube. Hun var med sit ægteskab med dronning Elizabeths næstældste søn, prins Andrew, udset til en fremtid som kongelig - men det gik som bekendt ikke, som det ofte fortælles i eventyrerne.

Døtrene er med

Til gengæld har den nu 60-årige Sarah skabt sit eget eventyr - og deler det på en sød måde med alle os andre. Hver dag kl. 16 kan man på hertugindens Youtube-kanal "Storytime with Fergie and Friends" høre og se Sarah læse eventyr med indlevelse og følelse - ofte assisteret af nære venner, ligesom hertugindens to døtre, prinsesserne Eugenie og Beatrice, har læst eventyr op på deres mors kanal.

Sarah startede sin kanal, da coronapandemien tvang mange mennesker i isolation - og den er på få måneder blevet utroligt populær. Fortællingerne, der spænder fra Den lille rødhætte og ulven over Peter Plys til Guldlok og de tre bjørne, er blevet set næsten en halv million gange.

Også torsdag den 23. juli er Fergie klar kl. 16 engelsk tid - kl. 17 dansk tid - med fortællingen Love you Forever af den canadiske forfatter Robert Munsch.

Og skulle du ikke nå det i dag, ligger de fleste tidligere oplæsninger tilgængelige på youtube. Du kan se og høre hertuginden ved at klikke her.

Læs mere om: