13. feb. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Hertuginde Camilla er frustreret over dygtige prins Charles

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/10.5356279ag.jpg
Foto: Rex
For hertuginden Camilla af Cornwall er det ikke altid lige let at være gift med prins Charles, som på et helt særligt område overstråler sin hustru.

Hertuginde Camilla af Cornwall elsker at være gift med sin prins Charles, og hun nyder at dele fritidsinteresser og arbejde med sin mand.

Dog kan hun ifølge det britiske medie Hello godt blive en smule frustreret over, at prins Charles er en meget mere talentfuld kunstner, end hun er.

Prins Charles er således en dygtig maler, og hans værker er meget eftertragtede.

I løbet af de seneste 25 år er talrige af kunstnerprinsens værker blevet solgt. Der er faktisk blevet solgt for hele 6 millioner pund, og det er da ret imponerende.

SE BILLEDET: Nyt officielt billede af Charles og Camilla - 10 års kærlighed

Hertuginde Camilla kæmper lidt med royalt mindreværdskompleks

Hertuginden af Cornwall har udviklet et mindreværdskompleks, og når hun sammen med sin mand sidder og maler, kan hun faktisk have lyst til at smide sine værker væk i kærlig frustration over, at hun ikke helt når Charles' fine niveau.

- Han er så god, og jeg bliver frustreret og giver op, sagde hun for nylig, da hun var på officiel opgave på Royal Trinity Hospice i Clapham og kom til at tale om den interne konkurrence med gemalen.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Inspireret af prins Charles

I løbet af besøget på det nyrestaurerede hospice i London, talte hun flittigt om sin kunstinteresse og om sin interesse for at male.

- Jeg ville ønske, at jeg havde mere tid til at male. Jeg er meget dårlig til det, sagde hertuginden.

Prins Charles er især meget respekteret for sit arbejde som akvarelmaler, og det har inspireret Camilla så meget, at hun selv begyndte at male akvareller og blev undervist af en privat kunstlærer for en del år siden.

Læs mere om: