Mandag, 27. april 2020 - af Niels Burgos

Hertuginde Camilla: Jeg savner mine børnebørn

Hertuginde Camilla af Cornwall

Hertuginde Camilla af Cornwall

Foto: Mega
72-årige Camilla er isoleret med prins Charles i Skotland - og det betyder et stort savn for hende

- Jeg savner virkelig mine børnebørn. Det er det mærkelige ved det hele. Ikke at kunne se sine børnebørn og give dem et kram.

En ekstra styrke

72-årige Camilla, hertuginden af Cornwall, lod følelserne få frit løb, da hun talte i telefon med en 90-årig kvinde. Samtalen fandt sted på støttegruppen Silver Lines intiativ. Der er en organisation, som tilbyder en 24-timers telefonstøtte til ældre, som har brug for støtte, eller som føler sig ensomme. Hertuginde Camilla er protektor for organisationen-

I den anden ende af røret var 90-årige Betty. Der blev talt om børnebørn, om at tilbringe tid i haven - og om at have oplevet mange ting i sit liv. Hertuginden sagde bl.a. også, at mennesker, der oplevede tiden under 2. verdenskrig, har en ekstra styrke for at komme igennem den nuværende krise. Hertuginden sagde bl.a. til Betty:

- Man hører så fantastiske beretninger om mennesker, som hjalp hinanden. Din generation var altid meget ydmyge om den slags ting. Vi vil aldrig se en generation som din igen. Det vigtigste for folk dengang var at tænke på andre - på pligt, respekt og at opføre sig ordentlig. Det er de ting, jeg forbinder med din generation, Betty.

 

Selv opholder hertuginde Camilla sig i isolation med prins Charles i parrets hjem i Skotland. Hun har fem børnebørn - der alle kalder hende for "GaGa".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden