16. mar. 2016
Af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine fandt retro-stilen frem

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine viste sig i en retro-stil, der fik modebloggere til at sammenligne hende med afdøde Jackie Kennedy.
Foto: AOP
Prins Williams hustru viste sig i en rød-hvid-ternet kjole i retro-stil, der drog tankerne hen på afdøde Jackie Kennedy.
Den 34-årige hertuginde Catherine er et af de største britiske modenavne lige nu, og det tøj, hun bærer, bliver udsolgt på rekordtid. Desuden er hendes måde at mikse luksustøj med klæder fra den billigere ende af skalaen blevet rost af eksperter. Men forleden udvidede hertuginde Catherine sin kongelige stil endnu mere, da hun bar en retro-præget kjole. LÆS MERE: Prins William og hertuginde Catherine vendte tilbage til deres første hjem

Hjemmesiden kollapsede

Den 1960’er-inspirerede, todelte dragt i rød og hvid var af London-mærket Eponine, hvis designer Jet Shenkman har en stor forkærlighed for retro-design. Som vanligt var der efterfølgende så stor interesse for Eponines hjemmeside fra brugere, der ville købe den samme kjole, at den kollapsede. Hertuginde Catherines rød-hvid-ternede dragt koster 11.000 kroner, men på trods af prisen var dragten udsolgt samme eftermiddag, som hun havde båret den.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Jackie Kennedy er forbillede

En række modebloggere, der har særlig interesse for hertuginde Catherine, har bemærket, at hendes stil minder en del om afdøde Jackie Kennedys berømte fra 1960’erne. Hertuginde Catherine bar dragten, da hun og prins William sammen aflagde et besøg hos velgørenhedsorganisationen XLP. Her lyttede de til unge menneskers beretninger om at vokse op med svigt, og efterfølgende at blive hjulpet videre af en mentorordning.
https://imgix.billedbladet.dk/hertuginden.jpg
Foto: AOP
null

Læs mere om: