Tirsdag, 20. august 2013 — af af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media

Hertuginde Catherine igen i budgetvenlig kjole

Hertuginde Catherine i kjolen fra britiske Seraphine Jolene
Hertuginde Catherine i kjolen fra britiske Seraphine som ses her til højre.
Foto: AOP
Hertuginden er i en kjole til 400 kroner på det nyeste billede af den lille familie.

Det første officielle billede af hertuginde Catherine, prins William og prins George, som nu er næsten en måned gammel, går verden rundt i dag.

På billedet sidder de storsmilende forældre i haven hos Kates forældre i Berkshire, hvor hertuginden har den lille prins i armene, og prins William har hunden Lupo i sin arm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som med alle andre billeder af hertuginde Catherine bliver der hurtigt lagt mærke til, hvad hun har på, og denne gang er det bestemt ikke en dyr sag. Den kan nemlig købes for omkring 400 kroner, skriver Minmote.no.

LÆS OGSÅ

Hyldet for sin gode stil

Kjolen er fra mærket Seraphine i en fuchsiafarve med V-udskæring. Mærket er britisk, og det indeholder en større kollektion af vente- og ammetøj.

Hertuginde Catherine er efterhånden blevet kendt for at vise sig i budgetvenlige kjoler fra mærker som Asos, Topshop og Zara, og de bliver typisk udsolgt hurtigt efter, hun har vist sig i dem.

Hun er flere gange blevet hyldet for sin gode stil, og modemagasinet Vanity Fair har da også kåret hende som verdens bedst klædte gravide kvinde.

Billedet, der er taget af morfar Michael Middleton, er ifølge Kensington Palace taget i begyndelsen af august, altså kun et par uger efter prinsens fødsel d. 22. juli.

Kilde: Minmote.no

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden