25. mar. 2018
Af Henrik Salling

Hertuginde Catherine: Jeg laver mad med mine børn

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/18.03547988.jpg
Foto: All Over Press
Hertuginde Catherine var på sin sidste opgave, inden hun begynder sin barsel. Sammen med prins William fik lejlighed til at lave mad til at lave en stor frokost.

Hertuginde Catherine er sat til at føde i april måned, og hun påbegynder derfor barsel nu. Den sidste offentlige begivenhed blev til en frokost for 200 gæster i anledning af "Commonwealth Big Lunch".

Til frokosten blev der lavet mad fra såvel Indien som Jamaica, og både William og Catherine deltog med stor entusiasme i tilberedningen. Catherine og William var ikke længe om at iklæde sig forklæder, da de blev spurgt, om de ville hjælpe til i køkkenet.

Laver mad med børnene

Til BBC News afslørede Catherine, at hun ofte laver mad med sine børn, George og Charlotte, men at der ofte er et værre svineri, når børnene er med i det kongelige køkken.

Og så løftede Catherine også sløret for en opskrift på Butter Chicken, som er en af hendes favoritretter, når hun selv står i køkkenet.

Commonwealth Big Lunch handler om at bringe så mange mennesker som muligt sammen til en fælles frokost. Inden frokosten fik parret også lejlighed til at se og opleve kørestols-basket.

https://imgix.billedbladet.dk/18.03548006.jpg
Foto: All Over Press

Læs mere om: