5. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine kørte med curlere i håret til fotoskydning

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine.
Foto: AOP
Britisk Vogues chefredaktør afslører, at hertuginde Catherine selv sad på rattet med curlere i håret på vej ud til fotoskydning.
Det er en ganske appellerende tanke, at den 34-årige hertuginde Catherine er præcis ligesom de fleste andre kvinder. Faktisk var hun så afslappet omkring transporten til fotoskydningen med britisk Vogue, at hun selv sad bag rattet i sin Range Rover ifølge thehollywoodgossip.com. Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter Samtidig havde hertuginden curlere i håret, og hendes personlige hårstylist havde indtaget passagersædet.

Hertuginde Catherine lavede sjov

Da hertuginden ankom til fotoskydningen med sin stylist Amanda Cook Tucker, kunne hun derfor ikke lade være med at lave lidt sjov. LÆS MERE: Hertuginde Catherine og prins Williams bryllup: Alt om den flotte brudekjole Hertuginde Catherine kunne nemlig godt se det morsomme i, at nogen måske havde set hende i bilen med curlerne i håret. Onsdag udkommer juni-nummeret af britisk Vogue i England og Irland, og hertuginde Catherines afslappede forsidefoto er på alles læber.

Hertuginde Catherine var naturlig

Til trods for, at hun i forbindelse med billedserien ikke har givet et decideret interview, så er hun citeret flere gange undervejs i artiklen. Fotografen Josh Olins beskriver hertuginde Catherine som ”naturlig” på settet, og han har samtidig lyttet til hendes store ønske. Hun har nemlig først og fremmest ville fremstå som den ”private eksistens”, hun først og fremmest identificerer sig med bosiddende i sit landlige hjem i Norfolk.

Læs mere om: