Tirsdag, 3. maj 2016 - af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine: Sådan er det at fotografere børnene

Hertuginde Catherine.

Hertuginde Catherine.

Foto: AOP
Det har flere gange været hertuginde Catherine, der har været fotografen bag flotte billeder af prins George og prinsesse Charlotte.
Den 34-årige hertuginde Catherine har selv været model for britisk Vogues juni-forside, men hun har også flere gange stået bag kameraet med sine egne børn.   SE DE NYE BILLEDER: Dejlige prinsesse Charlotte   Den britiske modefotograf Josh Olins siger nu, at hertuginden er et naturtalent foran kameraet, men selv fremhæver hun som amatørfotograf sine egne børns evner som modeller.   Mors Dag gave: Køb 6 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter   I det kommende interview med modemagasinet Vogues chefredaktør Alexandra Schulman afslører hertuginden, at etårige prinsesse Charlotte og toårige prins George ikke har problemer med at blive fotograferet.   LÆS MERE: TILLYKKE: Hertuginde Catherine og prins Williams femårs bryllupsdag  

Hertuginde Catherine fotograferer selv

- Ved at have taget billeder af George og Charlotte er jeg blevet betaget af den manglende selvbevidsthed, som du ser på billeder af børn, siger hun ifølge people.com.   Hertuginden understreger, at voksne har en hel anden selvbevidsthed, når de skal fotograferes, som børn ikke har.   Hertuginde Catherine og prins Williams bryllup: Alt om den flotte brudekjole De fleste portrætter af prins George og prinsesse Charlotte er blevet taget af hertuginde Catherine inklusive de nye fødselsdagsbilleder af prinsesse Charlotte.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden