Torsdag, 7. maj 2015 — af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine sætter tryk på salget af gule kjoler

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherines valg af kjolefarve efter fødslen af sin datter har gjort gule kjoler særdeles populære.
Foto: AOP
Salget af gule kjoler er steget med 58 procent, efter hertuginde Catherine viste sig i denne farve ovenpå fødslen af prinsesse Charlotte.

Den 33-årige hertuginde Catherine har endnu en gang kastet glans over en bestemt kjolefarve, efter hun bar den solgule Jenny Packham-kjole foran St. Mary’s Hospital med sin datter på armen i lørdags.

Den britiske eBay-side har efterfølgende oplevet en stigning på 58 procent i salget af gule kjoler, og samtidig er salget af hudfarvede stiletter steget med 94 procent ifølge avisen Daily Mail.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hertuginde Catherine bar nemlig imponerende nok et par hudfarvede Jimmy Choo-stiletter, da hun trådte ned ad hospital-trappens trin lige, efter hun havde født.

Gule kjoler også populære i Australien

Det imponerende salg gælder ikke kun i Storbritannien – også i de australske webshops er salget af gule, blomstrede kjoler steget med 208 procent.

Det samme skete under parrets besøg på kontinentet i 2014, da hertuginden bar to forskellige gule kjoler på samme dag, hvilket fik brugerne i sving på eBay, og salget af gule kjoler til at stige med 93 procent.

LÆS MERE: Spekulationen er i gang: De kan blive faddere til prinsesse Charlotte.

Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden