Lørdag, 9. januar 2021 - af Trine Larsen

Hertuginde Kates anderledes fødselsdags-portræt

Prins George, prins William, prins Louis, hertuginde Catherine og prinsesse Charlotte.
Prins George, prins William, prins Louis, hertuginde Catherine og prinsesse Charlotte.
Foto: MEGA og Avalon. Red/Avalon/Ritzau Scanpix
Når kongelige fejrer fødselsdag, ledsages deres mærkedag ofte af nye billeder og portrætter. Således også i dag, hvor hertuginde Catherine fylder 39 år - midt i Corona-pandemien - hvilket det nyeste fødselsdagsbillede også bærer præg af

Hertuginde Kate, der i dag fylder 39 år, fejres på familins sociale medier med et noget anderledes billede, end vi er vant til at se fra kongelige, der fejrer fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fødselaret har nemlig vagt at offentliggøre et billede, hvor hun bærer et smukt blå-hvid mønstret mundbind, der matcher hendes tøj, mens hun sødt vinker og har stjerne-smil i øjnene bag mundbindet:

Hertuginde Catherine.
Foto: Avalon. Red/Avalon/Ritzau Scanpix

-Tak for jeres søde ønsker på hertugindens fødselsdag, står der under portrættet, som givet et godt billede af situationen på hertugindens fødselsdag, hvor hun også benytter lejligheden til at takke for andet end fødselsdagshilsner.

 

- Fødselsdage har været meget anderledes i de seneste måneder, og vores tanker forbliver hos alle dem, der arbejder i forreste linie under denne enormt udfordrende tid, står der under hertuginde Kate's anderledes billede på Instagram.

Klik her for at se hele fødselsdags-opslaget.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden