26. sep. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Hertuginde Meghan gjorde stort indtryk med lille detalje

Hertuginde Meghan
Hertuginde Meghan
Foto: MEGA
Hertuginde Meghan af Sussex har allerede vist, at hun ønsker at være en kongelig profil med et helt personligt twist. Da hun for første gang var alene på officiel opgave, gjorde hun sin entré på en helt speciel måde.

Hertuginde Meghan af Sussex markerede sig på en helt særlig måde, da hun ankom til sin første officielle solo-opgave som medlem af det britiske kongehus.

Meghan steg i vanlig stil ud af sin royale bil foran Oceania-udstillingen ved Royal Academy of Arts i London, men i stedet for at vente på, at en anden lukkede bildøren efter hende, sørgede hun ifølge det engelske medie Hello! selv for at få smækket døren i.

Den lille detalje gjorde et stort indtryk på alle, der var til stede ved ankomsten. Det er et tydeligt tegn på, at hertuginden ønsker at være kongelig med et lille twist af noget moderne.

Hertuginde Meghan var et hit

Meghans ankomst var et hit, og resten af den officielle opgave var hertuginden afslappet og veloplagt.

Selvom det var første gang, at Meghan selv lukkede bildøren efter sig på en solo-opgave, så har hertuginden for nylig ved en opgave sammen med sin mand prins Harry allerede vist, at hun gerne selv vil klare småting som at lukke en dør efter sig. Også prins Harry praktiserer i øvrigt dette.

https://imgix.billedbladet.dk/meghan.jpg
Foto: MEGA

Meghan og Harry får travlt

Hertuginde Meghan går i øvrigt en travl tid i møde. I næste måned skal hun sammen med prins Harry overvære soldaterveteran-sportlegene Invictus Games i Australien.

Også kronprins Frederik overværer i øvrigt en del af de særlige veteran-lege i Australien. Meghan og Harry skal udover Austrlaien også på officielt oktober-besøg til Fiji, Tonga og New Zealand.

Læs mere om: