Hertuginde Meghans far sender rørende hilsen fra sygesengen

Hertuginde Meghan af Sussex og Thomas Markle

Hertuginde Meghan af Sussex og Thomas Markle

Foto: ALL OVER PRESS
Thomas Markle havde ikke mulighed for at følge sin datter op ad kirkegulvet, men han sender nu en kærlig hilsen til brudeparret.

73-årige Thomas Markle gik i dag glip af sin datters bryllup med prins Harry, da parret lørdag blev gift i St. George’s Chapel.

Han har netop gennemgået en hjerteoperation og var derfor ude af stand til at flyve fra sit hjem i Mexico for at deltage i ceremonien i England.

Men efter den veloverståede vielse har Thomas Markle nu udtalt sig til TMZ, for han har selvfølgelig som mange andre fulgt begivenheden i TV.

Prins Charles fulgte hertuginden op

- Min skat ser smuk ud, og hun virker meget lykkelig. Jeg ville ønske, jeg var der, og jeg ønsker dem al min kærlighed, siger han.

I stedet for Thomas Markle blev det prins Charles, der fulgte hertuginde Meghan op ad kirkegulvet, og faren understreger, at han fandt ceremonien ”følelsesladet og glædelig”.

Til gengæld var hertugindens mor, Doria Ragland, tilstede i kirken, og hun blev tydeligvis overvældet af følelser forud for ceremonien.

Prins Charles tilbød Doria Ragland sin hånd

Doria Ragland havde foldet hænderne i skødet, mens hun fulgte ceremonien fra den modsatte side af prins Charles og hertuginde Camilla.

Da Doria Ragland senere skulle underskrive vielsesattesten, udviklede situationen sig til et rørende øjeblik, da prins Charles tilbød hende sin hånd.

Forældrene gik hånd i hånd hen for officielt at attestere, at deres børn var blevet gift, og de forlod kirken side om side bag det nygifte par.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden