Hertuginde Sarah Ferguson fejrer fødselsdag

Hertuginde Sarah Ferguson og prins Andrew har bevaret et godt venskab, til trods for et forlist ægteskab.

Hertuginde Sarah Ferguson og prins Andrew har bevaret et godt venskab, til trods for et forlist ægteskab.

Foto: AOP
Prins Andrews eks-hustru, hertuginden af York, Sarah Ferguson har fødselsdag.

Den 15. oktober 1959 blev britiske Sarah Margaret Ferguson — i dag bedre kendt som Fergie — født som major Ronald Ferguson og hans hustru, Susan Mary Wrights, andet barn. Forældrene blev skilt i 1974, hvorefter Sarahs mor giftede sig med polospilleren Hector Barrantes og flyttede til Argentina, mens hendes far giftede sig med Susan Deptford.

Læs også:
Sarah Ferguson har tabt næsten 20 kg

Fergie har en ældre søster, Jane Ferguson, og tre yngre halvsøskende på sin fars side – Andrew Ferguson, Alice Ferguson og Eliza Ferguson.

I 1986 giftede Sarah Ferguson sig med Dronning Elizabeths anden søn, Prins Andrew, Hertugen af York, som hun havde kendt, siden de var små. Ved ægteskabet blev Sarah Hertuginde af York. Parret fik to døtre, Prinsesse Beatrice, 26, og Prinsesse Eugenie, 24.

Fergie og Andrew blev skilt i 1996, men er forblevet nære venner lige siden og ses ofte sammen til forskellige events. Efter parrets skilsmisse har Sarah mistet titlen ‘Hendes Kongelige Højhed’, men hun har bevaret sin hertuginde-titel. Hvis hun gifter sig igen, mister hun også den titel.

Læs også:
Prins Andrew: Jeg var bange for at dø på Falklandsøerne

I dag har Fergie inviteret til party på Windsor Castle. Men det er ikke en fødselsdagsfest, hun holder, men en markering af 21-års jubilæet for hendes velgørenhedsorganisation “Children in Crisis” (Børn i Krise).

Læs også - på royalista.com:
Den svenske kongefamilie tager afsked med regeringen

Invitationerne til festen er sendt ud i Prins Andrews navn, og flere end 200 gæster er inviteret. På trods af, at det ikke er en fødselsdagsfest, er vi sikre på, at Hertuginden af York vil modtage mange lykønskninger i dagens anledning og måske også en gave eller to.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden