Lørdag, 12. marts 2022 — af Christinna Braun

Hertuginden fortæller: Kates søde barndomsminde

Hertuginde Catherine. 
Hertuginde Catherine.
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine deler et sødt barndomsminde.

Hertuginde Catherine blev født som Catherine Elizabeth Middleton og voksede op som den ældste i en søskendeflok på tre i Berkshire vest for London.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag kender vi hende som hertuginde Catherine, eller Kate, gift med Storbritanniens prins William. De har sammen børnene prins George, 8, prinsesse Charlotte, 6, og prins Louis på tre år.

I anledning af World Book Day har hertuginden både delt sine børns favoritbøger og sine egne. Det er i forbindelse med anbefalingen af Kates egen yndlingsbørnebog, hun fortæller om et dejligt barndomsminde.

Det skriver Hello Magazine.

Hun har nemlig valgt at anbefale bogen ”Stig of the Dump” af Clive King, som foregår meget i naturen, som Kate holder så meget af.

- Som barn elskede jeg at bruge tid udenfor, lave huler, grave, opdage ting og lave ting ved et uheld, siger hertuginde Catherine ifølge mediet.

- Om det var derfor, min far dengang anbefalede mig denne bog, eller om det var denne bog, der inspirerede min fantasi, kan jeg ikke huske, men jeg har aldrig glemt denne geniale bog og dens værdier.

Nyd hertuginde Catherines dejlige øjeblikke med børnene i galleriet herunder.

GALLERI: Hertuginde Catherines dejlige øjeblikke med prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden