16. dec. 2017
Af Niels Burgos

Hvem skal designe brudekjolen til Meghan Markle? Her er seks stærke bud

meghan markle
Meghan Markle.
Foto: AOP
Meghan Markle blev engang spurgt, hvordan hendes drømmekjole skulle se ud. "Klassisk og enkel", lød svaret. Vi må se, om det også kommer til at gælde hendes brudekjole.

Vi får den næppe at se før selve dagen, pinselørdag den 19. maj, når Meghan Markle går op ad gulvet i St. George's Chapel på slottet Windsor for at give sit ja til engelske prins Harry. Men aldrig så snart var bryllupsdatoen offentliggjort, før spekulationerne startede om, hvem der kunne tænkes at blive Meghan Markles foretrukne designer, når hendes brudekjole skal kreeres. En kjole, som vil tiltrække sig en hel verdens opmærksomhed. Engelske mode-eksperter er allerede fremme med seks gode bud på, hvem der kunne tænkes at blive valgt til den spændende opgave:

MISHA NOONOO

Meghan Markle er flere gange blevet set i tøj fra denne designer - og det menes faktisk, at det netop var Misha, som er ven af både Meghan og Harry, der introducerede de to for hinanden. Misha Noono er især kendt for sine ready-to-wear kollektioner, men måske er tiden nu inde til at tage springet til couture med en royal brudekjole.

ANTONIO BERARDI

Den engelske designer er kendt for sin kropsnære og glamourøse stil, som Meghan tidligere har vist sig i. Han er et godt bud, fordi parrets bryllup ventes at blive knapt så overdådigt som f.eks. William og Catherines - og hans enkle snit ville være perfekt.

ROLAND MOURET

Roland Mouret og Meghan Markle har truffet hinanden i Istanbul og er siden blevet gode venner. Meghan har båret hans designs ved flere lejligheder. Også hertuginde Catherine har Roland blandt sine favoritdesignere.

VICTORIA BECKHAM

Hendes seneste kollektion er hendes stærkeste nogensinde - og dette kunne være muligheden for den ultimative udfordring for Victoria Beckham. Både hun og ægtemanden, David, har nære forbindelser til hoffet - og en brudekjole af Victoria Beckham ville yderligere trække opmærksomhed til britisk design.

ANNE BARGE

Designeren med base i amerikanske Atlanta stod bag den brudekjole, som Meghans karakter Rachel Zane i "Suits" bar til sit bryllup med kollegaen Mike Ross. Kunne det være et valg?

ELIE SAAB

I et interview med glamour.com sagde Meghan, at hun altid har været fan af Elie Saab, især når det gjaldt brudekjoler. Skulle valget falde på den libanesiske designer, vil brudekjolen sandsynligvis blive lidt af et udstyrstykke med broderier og andre effekter.

Herunder har vi samlet eksempler på smukke kjoler, designet af de seks kjolekunstnere, der er nævnt i artiklen

GALLERI: Meghan Markle - brudekjole designer

Læs mere om: