I dag viser prins Harry og Meghan deres søn frem

Hertuginde Meghan og prins Harry

Hertuginde Meghan og prins Harry

Foto: MEGA
Hertuginde Meghan og prins Harry viser først deres baby frem i eftermiddag, så deres mange amerikanske fans kan få nyheden på samme tid som de britiske. Mange regner også med, at de nybagte forældre samtidig vil afsløre sønnens navn.

Baby Sussex er parat til sin første medie-storm. I flere uger har amerikanske TV-stationer ventet ved slottet i Windsor på at bringe nyheden om hertuginde Meghan og prins Harrys førstefødte, og ikke mindst vise de første billeder. Og i dag sker det så.

Prins Harry rykker fremvisningen

Hertuginde Meghan tager hensyn til den store interesse fra USA, hvor hun jo kommer fra, og har rykket fremvisningen til i eftermiddag, så hendes private veninde, studieværten Gayle King på det populære TV-morgenshow, CBS This Morning, også kan vises billederne af baby Sussex samtidig med de britiske medier. CBS This Morning vises kl.7-9 i USA, det vil sige mellem klokken 13 og 15 dansk tid.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Får vi navnet at vide?

Mange regner også med, at de nybagte forældre samtidig vil røbe navnet på deres kun to dage gamle søn. De britiske bookmakere mener i øvrigt, at der er stor sandsynlighed for at lille baby Sussex vil komme til at hedde Alexander eller Spencer.

Lykønskningerne har de sidste to dage væltet ind til hertugparret, der i dag bor i Frogmore Cottage i parken ved Windsor Palace.

Også prins Harrys storebror, prins William, har sagt til de britiske medier, at han og hertuginde Catherine er henrykte over nyheden om den lille baby, og så ønsker han i - med et stort smil - sin lillebror velkommen til den del af befolkningen, som lider af konstant søvnunderskud!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden