Fredag, 14. august 2020 - af Marianne Singer

Ikke set før: Meghan tager vild beslutning

Hertuginde Meghan. 
Hertuginde Meghan. 
Foto: Mega
Hertuginde Meghan har taget en beslutning, der i den grad bryder med den kongelige etikette.

Siden hertuginde Meghan og prins Harry i begyndelsen af året trådte ud af det britiske kongehus, har de på forskellig vis prøvet at finde sig tilrette i først Canada og nu USA.

Blandt andet ved stadig at fokusere på de projekter, protektioner og mærkesager, der optager dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Opsigtsvækkende udtalelse

En af dem taler hertuginde Meghan på opsigtsvækkende vis om i det nye nummer af magasinet Marie Claire.

Hertuginde Meghan fortæller nemlig til bladet, at hun har tænkt sig at stemme ved det kommende amerikanske præsidentvalg den 3. november. 

Brud på traditionen

Og det er i den grad et brud på traditionen med, at britiske kongelige, ligesom også de danske, altid forholder sig politisk neutrale. 

- En af mine favoritcitater, og et som min mand og jeg ofte har henvist til, er fra Kate Sheppard, en leder i stemmerets-bevægelsen i New Zealand, der sagde: Tro ikke, at din ene stemme ikke tæller meget. "The rain that refreshes the parched ground is made up of single drops." Derfor stemmer jeg, lyder det selvsikkert fra hertuginde Meghan i magasinet

Amerikansk statsborger

Udover hertuginde Meghan medvirker også prominente kvinder som Michelle Obama, Gabrielle Union, Alexandria Ocasio-Cortez og Hillary Clinton i nummeret, hvor 100 kvinder fortæller om, hvorfor de stemmer ved det kommende valg.

Hertuginde Meghan er stadig amerikansk statsborger og idet hun ikke længere er en del af det britiske kongehus, men "kun" den britiske kongefamilie, ser det ud til, at hun ikke er underlagt den kongelige etikette om at forholde sig politisk neutral. 

Hvad hertuginde Meghan har tænkt sig at stemme er uvist, men hun har tidligere udtalt sig meget kritisk overfor den nuværende amerikanske præsident Donald Trump, skriver Daily Mail.   

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden