17. aug. 2019
Af Dorte Quist

Jenna Coleman fra Victoria: Kendte kærester

Dronning Victoria og prins Albert i tv-serien "Victoria".
Dronning Victoria og prins Albert i tv-serien "Victoria".
Foto: REX/MEGA
Britiske Jenna Coleman, som vi ser i den populære tv-serie "Victoria", har været kæreste med flere kendte mænd, før hun forelskede sig i sin helt egen "prins Albert".

Smukke Jenna Coleman kan tv-seerne opleve i titelrollen i den britiske tv-serie ”Victoria, hvis 3. sæson nu har premiere på DR1.

Forelskede sig under optagelserne

Mange har bemærket, at samspillet mellem Jenna Coleman og Tom Hughes som henholdsvis den ikoniske engelske dronning og hendes tyskfødte mand, prins Albert, slår gnister, og det er ikke så mærkeligt, for de to forelskede sig voldsomt i hinanden under de første optagelser af tv-serien i 2016. Den smukke Jenna Coleman danner stadig par med Tom Hughes her mere end tre år efter. Men Jenna Colelman har også haft andre kendte og flotte kærester før Tom Hughes.

https://imgix.billedbladet.dk/tom_hughes.jpg
Tom Hughes
Foto: REX/MEGA

Før Tom Hughes stjal Jennas hjerte, var hun i fire år kæreste med den skotske skuespiller Richard Madden. Mange kender Richard Madden for hans rolle som Robb Stark i "Game of Thrones" og ikke mindst hovedrollen i krimiserien ”Bodyguard”, som blev en kæmpesucces på tv over hele verden sidste år.

https://imgix.billedbladet.dk/richar_dmadden.jpg
Richard Madden
Foto: REX/MEGA

LIdt interessant er det måske også, at efter forholdet til Richard Madden og før forelskelsen i Tom Hughes, datede Jenna Coleman også prins Harry et par gange i 2015. Men det kom der som bekendt ikke meget ud af. Prins Harry tabte nemlig sit hjerte til en helt anden kvinde i begyndelsen af 2016, nemlig amerikanske Meghan Markle, mens Jenna Coleman faldt for sin helt egen prins Albert.

https://imgix.billedbladet.dk/prins_harry.jpg
Prins Harry
Foto: REX/MEGA

Læs mere om: