Søndag, 8. april 2018 - af Karina Didriksen

SE BILLEDET: Victoria-stjernen Jenna Coleman mødte dronning Elizabeth

Jenna Coleman.

Jenna Coleman.

Foto: AOP
Jenna Coleman spiller den unge dronning Victoria i DR-serien ”Victoria”, og det var en stor oplevelse for hende, da hun mødte selveste dronning Elizabeth.

Den britiske skuespiller Jenna Coleman har stor succes i rollen som den unge dronning Victoria i det kongelige kærlighedsdrama ”Victoria”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dronning Victoria døde tilbage i 1901, og i dag er det hendes tipoldebarn Elizabeth II, som sidder på den britiske trone. Netop hende har ”Victoria”-stjernen mødt i virkeligheden.

I 2013 medvirkede Jenna Coleman i science fiction-serien ”Doctor Who”, og samme år var hun en af de skuespillere, som fik lov til at møde Englands længst siddende monark.

Talte med dronningen

Dronning Elizabeth deltog i den officielle åbning af BBC Broadcasting House i London, og her var også Jenna Coleman tilstede.

- Hun sagde ”hvad laver du?”. Så sagde jeg, at ”jeg rejser gennem tid og sted”. Så sagde hun ”det lyder sjovt”, har Jenna Coleman udtalt til The Times.

Fem år senere rejser den 31-årige skuespiller stadig gennem tid og sted - denne gang i "Victoria", der foregår i 1840'erne.  

Anden sæson af TV-serien kan ses hver søndag kl. 20.00 på DR1.

Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden