Onsdag, 5. maj 2021 - af Christinna Braun

Kæmpe overraskelse fra William og Kate: Laver YouTube-kanal

Prins William og hertuginde Kate. 
Prins William og hertuginde Kate. 
Foto: MEGA
Prins William og hertuginde Kate har taget et stort skridt – og det er der kommet en sjov video ud af.

Prins William og hertuginde Kate plejer under normale omstændigheder ofte at være på royale opgaver og besøge virksomheder og private i forbindelse med deres virke som kongelige seniormedlemmer. Det har dog været alt andet end normalt på grund af coronapandemien, men royale fans har alligevel kunnet følge med i hertugparrets liv og arbejde på deres sociale medier.

Nu har de taget et stort skridt. Prins William og hertuginde Kate har nemlig oprettet deres egen YouTube-kanal, hvor royale fans kan følge med i deres liv og arbejde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kate og William på slap line

Prins William og hertuginde Kate har delt en sjov video, hvor de byder velkommen til deres nye YouTube-kanal, og det er yderst sjældent, offentligheden får lov til at se de kongelige medlemmer "på slap line".

I det første klip i videoen ses hertugparret i en sofa, hvor prins William smilende siger til sin hustru hertuginde Kate:

”Du skal passe på, hvad du siger nu, fordi de filmer dig”, hvortil hertuginde Kate grinende svarer ”Det ved jeg!”.

I videoen ses flere klip fra deres kongelige opgaver såsom BAFTA, udenlandske rejser, sportsbegivenheder og mødet med den kendte naturforsker David Attenborough – bare for at nævne nogle få.

Den sjove video skal ses! Og du kan se den i klippet herunder, som hertugparret selv har delt på deres Instagramprofil.

I forbindelse med parrets 10-års bryllupsdag delte de en yderst privat og kær video med deres tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis, og den kan du se herunder. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden