5. maj. 2021
Af Christinna Braun

Kæmpe overraskelse fra William og Kate: Laver YouTube-kanal

Prins William og hertuginde Kate. 
Prins William og hertuginde Kate.
Foto: MEGA
Prins William og hertuginde Kate har taget et stort skridt – og det er der kommet en sjov video ud af.

Prins William og hertuginde Kate plejer under normale omstændigheder ofte at være på royale opgaver og besøge virksomheder og private i forbindelse med deres virke som kongelige seniormedlemmer. Det har dog været alt andet end normalt på grund af coronapandemien, men royale fans har alligevel kunnet følge med i hertugparrets liv og arbejde på deres sociale medier.

Nu har de taget et stort skridt. Prins William og hertuginde Kate har nemlig oprettet deres egen YouTube-kanal, hvor royale fans kan følge med i deres liv og arbejde.

Kate og William på slap line

Prins William og hertuginde Kate har delt en sjov video, hvor de byder velkommen til deres nye YouTube-kanal, og det er yderst sjældent, offentligheden får lov til at se de kongelige medlemmer "på slap line".

I det første klip i videoen ses hertugparret i en sofa, hvor prins William smilende siger til sin hustru hertuginde Kate:

”Du skal passe på, hvad du siger nu, fordi de filmer dig”, hvortil hertuginde Kate grinende svarer ”Det ved jeg!”.

I videoen ses flere klip fra deres kongelige opgaver såsom BAFTA, udenlandske rejser, sportsbegivenheder og mødet med den kendte naturforsker David Attenborough – bare for at nævne nogle få.

Den sjove video skal ses! Og du kan se den i klippet herunder, som hertugparret selv har delt på deres Instagramprofil.

I forbindelse med parrets 10-års bryllupsdag delte de en yderst privat og kær video med deres tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis, og den kan du se herunder.

Læs mere om: