Torsdag, 29. april 2021 — af Marie Krakau

Kate og Williams nye familievideo: Så private har vi sjældent set dem

George, William, Louis, Kate og Charlotte.
George, William, Louis, Kate og Charlotte.
Foto: MEGA
Kate og William takker for alle de varme hilsner i anledningen af deres 10-års bryllupsdag og deler i den forbindelse en privat video af hele familien.

Det er strømmet ind med lykønskninger til prins William og hertuginde Catherine, der torsdag d. 29. april fejrer 10-års bryllupsdag.

På Instagram deler de i den forbindelse en vidunderlig video af hele familien, der udover Kate og William tæller børnene prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis på henholdsvis syv, fem og tre år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Hello Magazine er familievideoen optaget ved deres landsted Amner Hall i Norfolk, hvor de har opholdt sig under en del af den britiske lockdown dette og sidste år.

Videoen, der emmer af kærlighed, viser private glimt mellem forældre og børn, der bl.a. ses riste skumfiduser over bål, lege tagfat og nyde udsigten ved stranden.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er sjældent, at vi har været så tæt på familien, hvis videoer med børnene oftest har været delt med offentligheden med henblik på at støtte op om en sag.

Det gjorde sig bl.a. gældende, da Kate og William sidste år delte en videoen af deres tre børn, der klappede for det britiske sundhedspersonale - en tradition der blev populær under første del lockdown i Storbritannien, for at hylde alle dem i frontlinjen.

Takker for 10 års støtte

Kate og William blev gift ved et storslået bryllup i Westminster Abbey i London på en solbeskinnet dag i den britiske hovedstad. Det fremtidige kongepar har siden været et af det britiske kongeehus' mest populære par.

Støtten og kærligheden de i de seneste 10 år har modtaget er noget af det, som de takker for i Instagram-opslaget.

"Tak til alle for jeres venlige hilsner på vores bryllupsdag. Vi er enormt taknemmelige for de 10 års støtte, vi har modtaget i vores liv som familie. W & C" lyder teksten, der følger med videoen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden