25. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kate og Williams yngste søn har nået en milepæl

Kate og William
Kate og William
Foto: Mega
For hertugparret af Cambridge var det en stor dag, da deres yngste søn prins Louis i den forløbne uge tog hul på et nyt og spændende kapitel.

Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William var meget stolte, da de i den forløbne uge kunne opleve deres yngste søn prins Louis nå en stor miliepæl og tage hul på et sjovt, nyt kapitel af sit liv.

William og Kate er stolte af Louis

Et par dage før sin treårs fødselsdag begyndte prins Louis i børnehaven Willcocks Nursery School i London.

Her har Louis’ storesøster prinsesse Charlotte haft et par gode år, inden hun begyndte i skole, og nu er det så Louis' tur.

Prins Louis
Prins Louis
Foto: Mega/Hertuginde Catherine af Cambridge

Fint portræt

I anledning af Louis’ treårs fødselsdag den 23. april bød Kate og William via Kensington Palace’s sociale medier på et nyt portræt af den lille smilende prins på vej i børnehave for første gang.

En skøn børnehave

Louis’ børnehave ligger ikke langt fra William og Kates privatadresse på Kensington Palace.

Den ligger ved det fine Holy Trinity Church lige ved siden af Royal Albert Hall og Kensington Gardens.

Der er derfor gode udflugtsmuligheder I nærområdet.

Stor faglighed

Willcocks børnehaven er kendt for den store fokus på faglighed og personlig udvikling hos barnet, og den vurderes ifølge Hello Magazine af eksperter for at være en af Englands bedste.

Der er masser af frihed til at lege for børnene, men man tager også så småt hul på læsning og regning, så børnene bliver helt klar til det videre skoleforløb om et par år.

Læs mere om: