Prinsesse Madeleine usynlig i fire måneder

Prinsesse Madeleine

Prinsesse Madeleine

Foto: Jesper Sunesen
Sveriges prinsesse Madeleine har gennem længere tid været udenfor det royale rampelys. Forleden var Madeleine tilbage i aktion som markant medlem af det svenske kongehus, og i den forbindelse havde hun noget på hjerte.

Sveriges prinsesse Madeleine bor med sin mand Chris O’Neill og parrets tre børn i Florida i USA, og det er meget længe siden, hun har været i aktion ved en officiel opgave for kongehuset.

I fire måneder har Madeleine været næsten usynlig for den svenske offentlighed

Forleden var hun tilbage i aktion som markant medlem af kongehuset, og i den forbindelse havde hun noget på hjerte.

Madeleine gjorde comeback

Tirsdag den 20. april åbnede det kongelige slot i Stockholm salene ianledning af en helt særlig digital rundvisning.

Det fortælles der om på kongehusets sociale medier, og deltagerne i rundvisningen på slottet var en gruppe børn, som via velgørenhedsorganisationen ”Min stora dag” fik en guidet rundvisning.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Fornem finale

Som fornem finale på det hele fik alle børnene en digital hilsen fra Sveriges prinsesse Madeleine, som er protektor for ”Min stora dag”.

Madeleine, der sendte den royale hilsen fra Florida i USA, bød på en rigtig fin og varm hilsen til de svenske børn og gav udtryk for, at hun er ked af, at hun ikke fysisk kunne være til stede i Sverige og møde børnene.

Er så ked af det

- Hej jeg håber I har haft en rigtig sjov oplevelse på slottet. Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne være der og vise jer rundt. Og vise jer hvor min søster og min bror og jeg gemte os eller dér, hvor vi troede, at der var spøgelser, lyder det fra Madeleine i en sød hilsen til børnene, og hun har mere at sige.

- Men jeg håber, at jeg måske kan få lov til at gøre det en anden gang. Pas godt på jer selv. Jeg håber vi ses snart. Kram! Kram, kommer det fra prinsesse Madeleine.

Pause siden december

Den søde hilsen til børnene var en fin måde for prinsesse Madeleine at gøre comeback efter en pause fra officielle opgaver, som ifølge mediet Svensk Damtidning har varet fire måneder.

Sidst Madeleine var fremme i officiel sammenhæng var ved uddelingen af World Childhood Foundation-prisen i december 2020.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden