Kate fortæller: Så akavet var det første møde med prins William

Hertuginde Catherine og prins Williams bryllup 29. april 2011. Indsat: Kate og William ved offentliggørelsen af forlovelsen den 16. november 2010.

Hertuginde Catherine og prins Williams bryllup 29. april 2011. Indsat: Kate og William ved offentliggørelsen af forlovelsen den 16. november 2010.

Fotomontage: MEGA
Daværende Catherine Middleton blev meget genert, første gang hun skulle møde prins William på universitetet.

Den 29. april næste år kan hertuginde Catherine og prins William fejre 10-års bryllupsdag, og mandag i denne uge kunne de fejre, at det var 10 år siden, forlovelsen blev offentliggjort. 

Kate Middleton og prins William mødtes for første gang på St Andrew's University i Skotland i 2001, hvor de begge skulle læse.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Til at begynde med, var de blot venner, men senere begyndte amorinerne at blomstre mellem de to.

I et interview, som parret gav i forbindelse med offentliggørelsen af deres forlovelse, fortalte Kate om første gang, hun mødte William. Det skriver Daily Express:

- Jeg blev faktisk helt rød i ansigtet, da jeg hilste på dig, og flygtede væk, fordi jeg blev meget genert over at møde dig, sagde hun.

Kate tilføjede, at William ikke var en del af intro-forløbet på universitet, og at det derfor tog noget tid, inden de lærte hinanden at kende, men at de derefter ret hurtigt blev meget gode venner.  

I dag kan Kate og William se tilbage på næsten to årtier sammen og glæde sig over deres vidunderlige trekløver, prins George, 7, prinsesse Charlotte, 5, og prins Louis, 2. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden